Mijn verhaal

Hi, ik ben Tobias en dit is mijn verhaal en tegelijkertijd de grondslag van mijn missie om een ander nu te helpen aan een vitalere levensstijl. 

Mijn missie om jou te begeleiden naar een vitaler leven

 
Zie je die gladjanus hierboven? Ik maak hem zelf maar, omdat ik hem vaak genoeg gehoord heb. Het mooie is dat het ook klopte destijds. Jong, glad en onbezonnen. Denkende dat je alles aan kunt en gemaakt ben van teflon. Niet bleek minder waar. Minder glad (finally) en iets wijzer neem ik jou graag mee in mijn verhaal. Én de grondslag van mijn missie om mensen vitaler, gezonder en bewuster te maken. 

 In 2018 kreeg ik een Burn-out, na jaren met klachten rondgelopen te hebben terwijl ik dacht dat het vanzelf over zou gaan. Door hier lang geen gehoor aan te geven, heeft het tevens lang geduurd om van de klachten af te komen. Iedere keer wanneer ik terugviel in een oude gewoonte, kwamen de klachten terug. 

Met "even rust nemen", of "een quick fix" ga je het niet mee redden. Daar kwam ik uiteindelijk achter. Ik leefde destijds ook een sportief leven en stond in de kracht van mijn leven, dus ik dacht dat dit mij niet zou overkomen. Mind you. Niets is minder waar. Hoe sportief je ook bent, want dit kan ook juist een valkuil zijn. Zoals iedereen een eigen valkuil heeft. 

Je zult intrinsiek moeten gaan kijken wat er structureel anders moet om een nieuwe levensstijl aan te nemen. Ongeacht jouw beweegredenen. Dat hoeft niet perse te starten met een Burn-out. Liever niet natuurlijk. Iedereen heeft een eigen reden om vitaler en gezonder te willen leven. Voor mij begon dit in 2018. 

Inmiddels heb ik veel mensen mogen helpen met het creëren van een vitalere levensstijl. Mijn kantoor ervaring helpt om ook juist diegenen te helpen die zelf ook werken in het bedrijfsleven, of een andere baan hebben die vereist dat zij vaak onder druk staan, veel zitten en doorgaans weinig tijd hebben voor zichzelf. Ik wil jou leren om de regie terug te krijgen. 

Grip op jouw leven en vitaliteit. Op naar een gezondere en vitalere levensstijl.

Mijn missie

Verandering begint van binnenuit. Ik leef, dus ik leer. 

Tijd om te veranderen? Let's go.