Wanneer past dit traject bij jou?

Jij bent een ondernemer of een manager met een drukke en veeleisende (kantoor)baan, waarbij je weinig tijd hebt voor jezelf. Ondernemers en managers die momenteel grotendeels hun leven laten opslokken door werk en de balans missen. Je bent succesvol in jouw job, wat enerzijds erg fijn is, maar anderzijds veel stress en verantwoordelijkheden met zich mee brengt. 


Je probeert goed voor jezelf te zorgen, maar het lukt je niet om sommige gedragspatronen te doorbreken. Gedragspatronen die ervoor zorgen dat jij niet lekker in je vel zit. Dit kan te wijten zijn aan het gebrek aan slaap(kwaliteit), stress, sport, beweging, rust of vaak een combinatie van. Jij vindt het moeilijk om naar jouw lichaam te luisteren.

Je merkt dat het anders moet, maar weet niet waar je moet beginnen. Ik help jou de boosdoeners in gedrag te herkennen, te erkennen en te doorbreken. Met als doel om een gebalanceerde en  vitalere levensstijl te leiden. Eén die realistisch is en vol te houden is voor de lange termijn, maar bovenal één die bij jou past. One size fits none. 

Wanneer jij behoefte hebt aan hulp met fysieke doelen, die met name gericht zijn op de korte termijn, zoals bijvoorbeeld bij het aankomen in spiermassa of bij het "snel" afvallen, dan kun je beter met een diëtist of met een Personal Trainer in zee gaan. Dat bedoel ik niet slecht. Daar is niets mis mee natuurlijk. Echter is mijn aanpak anders. 

Ik focus namelijk op de gedragspatronen die jouw situatie hebben veroorzaakt. Ik wil jouw levensstijl helpen aanpassen, zodat je hier niet meer in terugvalt. Daarvoor is meer nodig dan tijdelijke fysieke maatregelen. Vaak zie je dat mensen terugvallen in oude patronen, wanneer zij stoppen met Personal Training en/of de hulp van een diëtist. 

Ik wil je geen vis geven, maar leren vissen. Zodat jij na het Coaching traject zelfstandig uit de voeten kunt. Laten we samen het roer omgooien. Plan een gratis intake.

Jouw toekomst begint hier

Je vergeet wel eens te eten, te drinken of te bewegen op een drukke werkdag en kunt uren achter elkaar doorwerken achter jouw bureau. Vaak kies je door tijdsgebrek voor de snelle, weinig voedzame of ongezonde hap.  (Voldoende) daglicht of "even niks doen" zijn luxes, of een uitzondering.

Bij het opstaan pak je vaak vrijwel direct jouw telefoon om te scrollen om "wakker te worden". Ook 's avonds eindigt de dag vaak met blauw licht van jouw telefoon, jouw laptop of jouw favoriete serie. Na uren gebogen te zitten over jouw laptop, kom je vaak zo moe thuis dat je geen puf meer hebt om te sporten.

Die voortdurende vermoeidheid compenseer je met bankhangen, suiker en/of cafeïne om je nadien energieker te voelen. Je zit al zo lang in deze vicieuze cirkel van patronen, dat je het vaak niet lang volhoud als je een opleving hebt. 

Je weet niet waar je moet beginnen om dit te doorbreken, voor eens en voor altijd. Het is geen oordeel. Het is een uitgestoken hand. Aan jou wat je ermee doet. Welzijn begint bij vitaliteit en gezondheid. Genoeg redenen om daar in te investeren. 

Benieuwd naar de inhoud van het Coaching Traject? Lees hier verder. 


Al zeker van jouw zaak? Plan dan een gratis intake.