Online boeken

Ik snap dat je het druk hebt. Het moet dus makkelijk zijn om een afspraak te maken. Stuur mij daarom een (kort) mailtje met jouw gegevens en dan neem ik via WhatsApp z.s.m. contact op. Zodoende kunnen we makkelijk een intake inplannen. De telefonische intake is gratis en duurt doorgaans een kwartier.

12-wekelijks Lifestyle Coaching Traject

Online Lifestyle Programma


Het Lifestyle Coaching Traject duurt in totaal 12 weken. In deze tijd krijg je iedere week nieuwe oefeningen die bij het Coaching Traject horen en zijn toegespitst op jouw doel en behoeftes. Deze maak je zelfstandig en zijn erg praktisch ingericht. Het is de bedoeling dat je het namelijk direct gaat toepassen. Leren door te doen, daar geloof ik in. 

Met vallen en opstaan. De voortgang houd jij bij in een online omgeving, wat ik faciliteer. Met alle gegevens wordt integer omgegaan en is alleen voor jouw en mijn ogen bestemd uiteraard. Hier krijg je online toegang tot wekelijkse oefeningen die je zelfstandig kunt maken.

Zodat jij op ieder gewenst moment jouw voortgang kan bijhouden in de cloudomgeving. Eens per 2 weken hebben wij op vaste momenten een online Coaching Consult van 45 minuten, waarin wij de voortgang van de oefeningen bespreken en de uitdagingen uitdiepen. 

Het consult vindt plaats via Zoom. Wel zo makkelijk en efficiënt, zodat dit past in jouw drukke agenda. Bij uitzondering is het ook mogelijk om af te spreken in Den Haag. Mocht je in de buurt wonen en dat fijner vinden, bijvoorbeeld. In dat geval voer ik de gesprekken doorgaans in de buitenlucht, op het strand. 

De oefeningen die ik jou meegeef zijn veelal gebaseerd op (eigen) ervaringen uit de praktijk en de vele gesprekken en trajecten die ik op mijn beurt gevoerd en gevolgd heb. Zoals gezegd is dit bewust erg praktisch ingericht, zodat jij deze handvatten na het Consult direct kunt toepassen. 

Want daar draait het om, dat je gaat doen! De obstakels onderweg sturen wij samen omheen. Ben jij er klaar voor, om het roer om te gooien? Plan dan een gratis intake.

Alle details op een rij van het Lifestyle Coaching Traject:

  • Duur Coaching Traject = 12 weken
  • Iedere week feedback en nieuwe oefeningen
  • 6 keer een 1-op-1 Coaching consult van 45 minuten via Zoom
  • Vaste momenten waarop deze plaatsvinden, binnen of buiten kantoortijden
  • Jouw totale investering ex BTW: €900,-